معاون فرماندار تربت جام:
شرکت در جلسات کمیته جوانی جمعیت الزامی است
کشور در حال ورود به چاله جمعیتی است و برای موفقیت در حوزه جوانی جمعیت همه ادارات و نهادها باید پای کار باشند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون فرماندار تربت جام گفت:حضور مدیران در جلسه کمیته پدافند غیر عامل جوانی جمعیت جزو وظایف ذاتی مسئولان است و شرکت نکردن در این جلسه مهم و حیاتی قابل پیگیری است.
حسین اسدی افزود: برای اداره و آینده کشور نیاز به نیروی انسانی جوان، پویا و کارآمد است که باید زمینه سازی، بسترسازی و گفتمان سازی توسط مدیران انجام پذیرد.
وی تصریح کرد: بر اساس قانون، ۲۴ دستگاه عضو ستاد جوانی جمعیت و پدافندغیر عامل هستند و باید در حوزه جوانی جمعیت نسبت به تبلیغات لازم شهری و اداری اقدام کنند و پای کار باشند.
جانشین دادستان تربت جام هم با انتقاد از حضور نیافتن مدیران در جلسه پدافند غیر عامل جوانی جمعیت گفت: خیلی از مدیران همکاری لازم را با کمیته پدافند غیرعامل جوانی جمعیت ندارند و ترک فعل می کنند و باید با آنان برخورد و مطالبه شود.
قاسمی فر افزود: ادارات دستورالعمل های جوانی جمعیت را باید مطالعه رعایت کنند و کار باید به صورت جهادی انجام گیرد تا اتفاق خوب و نتیجه مثبت صورت پذیرد.
وی با اشاره به معضل و توزیع داروهای سقط جنین در سطح شهرستان توسط برخی داروخانه و افراد سودجو خاطرنشان کرد: نظارت ها در سطح شهرستان باید بیشتر شود و با اماکن توزیع کننده دارو برخورد قانونی انجام شود.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز گفت: با توجه به این که زمان طلایی جوانی جمعیت در حال از دست رفتن است و کشور در حال ورود به چاله جمعیتی است، برای موفقیت در حوزه جوانی جمعیت همه ادارات و نهادها و دستگاه های فرهنگی، بانک ها و مبلغان باید پای کار باشند تا از بحران جمعیتی عبور کنیم.
دکترمنصوره مکارم افزود: درحوزه جوانی جمعیت مفاد قانونی و مصوبات متاسفانه توسط دستگاههای اجرایی عملی نشده است.
مسئول پدافند غیر عامل تربت جام گفت: مهمترین مولفه در حوزه امنیت ملی جوانی جمعیت است و متاسفانه در سال های اخیر اتفاق خاصی در شهرستان نیفتاده است و فقط وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی به عنوان متولی جوانی جمعیت در این حوزه فعالیت دارد.
رضا تبنا با اشاره با اعلام زنگ خطر جوانی جمعیت در کشور افزود: دبیرخانه جوانی جمعیت در شهرستان باید تشکیل شود تا ادارات پای کار باشند و از ده سالی که اعلام شده سه سال تمام شد و در ۷ سال باقی مانده باید در بهترین حالت فعالیت های عمده و کار خاص توسط دستگاه های متولی انجام پذیرد.